Afbeelding
Foto: nl123rf.com

Ontdek het boerenleven op Boerderij de Pavijen in Culemborg

maandag 29 mei 2023 10:00 tot 16:00

10:00-16:00, Culemborg, Boederij de Pavijen. Boerenfamilies laten zien hoe zij bijdragen aan een duurzame toekomst. Op maandag 29 mei is Boerderij de Pavijen in Culemborg open voor publiek. 

Op vrijdag 19 en maandag 29 mei vinden voor de zestiende keer de Campina Open Boerderijdagen plaats. Boerderijen door heel Nederland zijn dan geopend voor publiek, toegang is gratis. 

Activiteiten

Ook boerenfamilies in Gelderland stellen hun erf open. Aan de hand van speelse en educatieve activiteiten laten boeren zien waar Campina-producten vandaan komen en hoe ze met hun bedrijf bijdragen aan een duurzame toekomst.      

De Campina Open Boerderijdagen bieden iedereen een kans om kennis te maken met het boerenleven. Er zijn verschillende leuke en educatieve activiteiten te doen voor jong en oud, zoals een boerderijrondleiding, windmolen vouwen, blind proeven, schminken en boerderijbingo.      

Een duurzame toekomst

Campina wil met voedzame producten zoals yoghurt, melk en kwark bijdragen aan een sterke start van de dag én aan een duurzamere wereld. Zo worden alle Campina-producten geproduceerd met groene stroom die is opgewekt op het boerenerf. 

Ook spannen Campina-boeren zich in voor biodiversiteit op en rondom het erf, bijvoorbeeld door de aanleg van kruidenrijk grasland. 

Deelnemende boerderijen

De deelnemende boeren vertellen op de Open Boerderijen meer over het reilen en zeilen op de boerderij en wat zij doen op het gebied van duurzaamheid. Alle deelnemende boerderijen zijn open van 10.00 uur tot 16.00 uur, toegang is gratis.

Kijk voor het adres van de boerenbedrijven en/of andere deelnemende boerderijen op www.campina.nl/boerderijdage