Afbeelding
Foto: TDFS

Talencafé in de foyer

maandag 3 april 2023 19:30 t/m 22:30

19:30-22:30, Culemborg, foyer De Fransche School. Het Talencafé is een ontmoetingsplaats voor taalliefhebbers. Belangstellenden die een taal verder willen oefenen, het Nederlands willen verbeteren of kennis willen maken met een nieuwe taal zijn van harte welkom.

In de theaterfoyer organiseren initiatiefnemers Sandra Wormgoor en Maria van Vlerken een informele avond voor iedereen die geïnteresseerd is in ontmoetingen door middel van taal. Engels of Portugees oefenen met een native speaker? Of nieuwkomers helpen met het oefenen van de Nederlandse taal? Diverse nationaliteiten ontmoeten elkaar en voeren gesprekken met taal als verbinding.

In het netwerk zitten inmiddels al de volgende nationaliteiten: Nederlands, Brits, Iers, Syrisch, Roemeens, Braziliaans, Argentijns, Boliviaan, Marokkaans, Zuid-Afrikaans, Zweeds, Turks, Hongaars, Cambodjaans, Grieks, Mexicaans, Haïtiaan, Indiaas, Italiaans, Frans, Roemeens, Chinees. Belangstellenden die de nieuwsbrief willen ontvangen, kunnen zich daarvoor aanmelden via http://eepurl.com/hBC8Av. Ook heeft Talencafé een eigen Facebookpagina.

Entree: 3 euro inclusief koffie/thee. Het Talencafé is van 19.30 tot 22.30 uur. www.theaterdefranscheschool.nl/talencafé