Afbeelding
Foto: 123RF.com

Skateles Open dag

zaterdag 1 april 2023 14:00 t/m 17:00

14:00-17:00, Culemborg, Sportpark Ter Weijde. Op de kalender is het voorjaar aangebroken. Na alle successen zijn de schaatsen weer terug in de kast en is het hoog tijd om de skates er weer uit te halen, ze een goede beurt te geven en onder te binden. Voor iedereen, jong en oud, die informatie over skateles, -training of -onderhoud wil hebben, een proefles (jeugd met vrienden en vriendinnen) wil volgen of zomaar een keertje zonder kosten op de skeelerbaan wil skaten (jong en oud) houdt Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge een open dag. Op zaterdagmiddag 1 april zijn belangstellenden van 14.00 tot 17.00 uur van harte welkom op de skeelerbaan op Sportpark Ter Weijde. De proefles voor de jeugd begint om 15.00 uur. 

De vereniging biedt voor elk wat wils op het gebied van skeeleren, zo zijn er lessen en trainingen voor de beginnende en gevorderde skeeleraars van alle leeftijden. Ook kan men bij de vereniging deelnemen aan de zogeheten wedstrijdtrainingen en dan wedstrijden gaan skaten. Maar er is ook een groep die wekelijks de polder in gaat voor het skeeleren van een van de aantrekkelijke routes in het buitengebied.

Als men verhinderd is om naar de open dag te komen kan men altijd nog aan een proefles op de reguliere trainingen meedoen. Die beginnen weer op maandag 3 april. Een helm is verplicht!. Meer informatie over de vereniging en de trainingsmogelijkheden op www.ssvlekenlinge.nl