Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Open repetitie Middenorkest Pieter Aafjes

zaterdag 1 april 2023 10:00 t/m 12:00

10:00-12:00, Culemborg, Goilberdingerstraat 14. Tijdens de open repetitie van het Middenorkest van Pieter Aafjes onder leiding van o.l.v. Marilou Krouwel, is iedereen welkom om het eigen instrument mee te nemen en om mee te komen spelen op zaterdag 1 april van 10.00 uur tot 12.00 uur. 

In het verenigingsgebouw aan de Goilberdingerstraat 14 Culemborg. Het Middenorkest van Pieter Aafjes is een orkest van ruim 45 leden variĆ«rend in de leeftijd van 15 tot 70+ jaar. Zij spelen muziek uit het klassieke en moderne repertoire waaronder ook musical en filmmuziek. 

GeĆÆnteresseerden kunnen zich aanmelden via middenorkest@pieteraafjes.nl. De muziek die deze morgen gespeeld gaat wordt vooraf toegestuurd. 

Tijdens deze morgen is er ook de mogelijkheid informatie in te winnen over de opleidingen in het nieuwe seizoen 2023/2024, want er is nog plaats bij de docenten. Bij Pieter Aafjes is iedereen welkom die een blaasinstrument of slagwerk bespeelt of wil gaan spelen.