Familieopstellingen
Familieopstellingen Foto: eigen foto

Familieopstellingen

woensdag 29 maart 2023 19:30 tot 21:00

19:30-21:00, Culemborg, bibliotheek. Verstoorde familierelaties? Relationele problemen? Niet lekker in je vel? Misschien spelen oude familietrauma’s een rol. Familieopstellingen kunnen uitkomst bieden. Yvonne Weeber legt uit wat familieopstellingen zijn en wat men ervan kan verwachten. Deelnemers ontvangen gratis het boekje ‘De kracht van familieopstellingen’. 

Yvonne Weeber Yvonne Weeber (1960) heeft haar praktijk in Culemborg en is van oorsprong polariteitstherapeute. Sinds vijftien jaar werkt ze full time met familieopstellingen. Ze geeft workshops familieopstellingen, consulten systemisch coachen en verzorgt opleidingen.

Aanmelden kan via www.bibliotheekrivierenland.nl