Afbeelding
Foto: Renée Lankwarden

Geheugenspreekuur in Odensehuis

maandag 27 maart 2023 12:30 t/m 14:00

12:30-14:00, Culemborg, Odensehuis. Tijdens dit spreekuur van de dementieconsulente kan iedereen terecht die vragen heeft over dementie of geheugenklachten. Het maakt niet uit of het over uzelf gaat of over iemand anders. Loop gerust binnen met vragen als: ‘Ik maak mij zorgen over mijn buurman, wat kan ik doen?’, ‘Ben ik gewoon wat vergeetachtig of is het dementie?’, Wwaar moet ik beginnen om hulp te zoeken?’. De dementieconsulente heeft veel ervaring en kan goed de weg wijzen. Afspraak of indicatie is niet nodig. Het Odensehuis biedt een gastvrije plek aan iedereen die met geheugenproblemen of beginnende dementie te maken heeft. Prijsseweg 1D (Bolderburen, het rode gebouw) Meer info: www.odensehuisculemborg.nl. of bel 06-21583676.