Afbeelding
Foto:

Theater De Fransche School - De Winter Gruffalo 3-8 jr | Meneer Monster

zondag 26 maart 2023 11:00 tot 12:30

11.00 uur, Culemborg, Havendijk 1.

Oké, vooruit, 26 maart is misschien net niet meer echt winter. Maar we wilden zo graag succesvoorstelling De Gruffalo in een speciale sneeuw-editie zien in ons theater. Dus neem de muts en handschoenen mee en geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap. De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. Deze succesvoorstelling van Meneer Monster is een bewerking van het meesterlijke kinderboek De Gruffalo van Julia Donaldson & Axel Scheffler. Met sneeuwballen gevecht na afloop in de zaal. Tickets > www.theaterdefranscheschool.nl/dewintergruffalo.