"Help ik heb een puber" Foto: Boekhandel Tomey

Boekenbrunch met Kluun

zondag 26 maart 2023 11:00 tot 13:00

11:00, Culemborg, Boekhandel Tomey. Kluun is te gast bij boekhandel Tomey op zondagmorgen 26 maart om 11.00 uur. Tijdens een brunch met veel ruimte voor persoonlijk contact, vragen en lachen, vertelt Kluun meer over zijn nieuwste boek: “Help, ik heb een puber”.

Op een speelse en betrokken wijze geeft Kluun tips en adviezen over hoe je kan leven met een puber, of met meerdere pubers! Hij is zelf vader van een handvol pubers en weet er smakelijk over te vertellen. Wat voor een puber heb jij? Maar ook, wat voor een ouder ben jij?

Gerard zorgt voor croissantjes en perst sinaasappeltjes voor de boekenbrunch.

Kaarten te koop bij de kassa van Boekhandel Tomey voor 12,50 euro. Beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang!