Afbeelding

Theater De Fransche School - Milène van der Smissen | Voor mijn part Dolly

zaterdag 25 maart 2023 20:15 t/m 22:30

20.15 uur, Culemborg, Havendijk 1.

Milène is actrice, danseres, een hele goede zangeres en ook nog eens de allergrootste Dolly Parton-fan! In haar voorstelling Voor mijn part Dolly komt de bezoeker dan ook van alles te weten over haar idool en luistert deze naar verrassende arrangementen van die waanzinnig bekende songs als Jolene en 9 to 5. Hoe werd Dolly Parton de wereldster die ze is? In deze voorstelling gaat Milène in gesprek met dit muziek-icoon, dat in 2022 maar liefst 76 kaarsjes uitblies. And she is still going strong! Het publiek neemt zij aan de hand van de tijdloze (country)muziek mee op een ontroerende en muzikale reis, vol foute mannen en sterke vrouwen. Tickets > www.theaterdefranscheschool.nl/milenevandersmissen.