Mantrazingen in het Aardehuis
Mantrazingen in het Aardehuis Foto: Rudin Swagerman

Mantrazingen in het Aardehuis

vrijdag 24 maart 2023 20:00 t/m 22:00

20:00-22:00, Culemborg, Boerderij Caetshage. De stem laten klinken, samen met anderen. In gebed, onderzoekend of vol met vuur. Alles is uitgenodigd, deelnemers kunnen zich vrij voelen en zich mee laten voeren. Er worden verschillende mantra’s gezongen. Rob (zang, harmonium), Victor (zang, gitaar), Paul (zang, tabla), Toon (zang, fluit) en Krista (zang, gitaar) zingen mee: onderzoekend, verbazend, genietend.

In 2023 meestal de 3de vrijdag van de maand.

24 maart, 21 april,19 mei, 30 juni

Het Aardehuis bevindt zich op het terrein van boerderij Caetshage, Caetshage 1 te Culemborg, volg de lichtjes op het terrein. Parkeren: graag aan de overkant van de weg op de parkeerplaats van de wijk Eva Lanxmeer. Entree: 10 euro, als je minder te helaas besteden hebt, geef je wat minder, je bent van harte welkom!