Afbeelding
Foto: Aangeleverd

‘Een avond met Lolita’ in de Gelderlandfabriek

vrijdag 24 maart 2023 20:30

20:30, Culemborg, Gelderlandfabriek. Schaamtevolle ontboezemingen, diep gekoesterde wensen en fatale groepsdynamiek, het komt allemaal voorbij in het repertoire van Lolita & The Choir Boys. Deze Delftse coverband is vrijdag 24 maart te zien in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

In ‘Een avond met Lolita’ maakt het publiek indringend kennis met het wel en wee van deze band en haar leden, voor het merendeel multi-instrumentalisten. Alles aan de hand van bekende en minder bekende nummers uit de popmuziek, van de sixties tot nu. Met ook een gastoptreden van het lokale zangtalent Johanneke van Kempen en met een belangrijke rol voor het publiek. Een muziek-theatrale voorstelling die verrast en ontroert. En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, wordt er na de pauze gedanst. Door het publiek, wel te verstaan.

Aanvang 20.30 uur, kaarten à 10 euro via www.degelderlandfabriek.nl