Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Blues met Dylan Bishop en Machiel Meijers

donderdag 23 maart 2023 20:30

20:30, Culemborg, Gelderlandfabriek. Gitarist en zanger Dylan Bishop en zanger en mondharmonicaman Machiel Meijers zijn 23 maart te gast tijdens maandelijkse Blues @ The Factory avond in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

De Amerikaanse Dylan Bishop speelt vanaf zijn zevende en trok al snel de aandacht bij grote namen in het bluescircuit, waaronder Jimmy Vaughan van The Fabulous Thunderbirds. Hij mengt mengt shuffles, jump blues en rock ‘n’ roll en zingt met een prettige zelfverzekerdheid. Een must voor wie houdt van Johnny ‘Guitar’ Watson, T-Bone Walker en Otis Rush. Machiel Meijers speelde eerder in de band Stackhouse en is nu frontman van Little Hat, met wie hij deze zomer op zowat elk blues festival staat.

Aanvang 20.30 uur en voor de entree geldt ‘betaal wat je kunt’