Afbeelding
Foto:

Theater De Fransche School - Jordy van Loon | Blauw

donderdag 9 februari 2023 20:15 tot 22:30

20.15 uur, Culemborg, Havendijk 1.

Blauw is de kleur van de lucht, de zee maar bovenal de inspiratie! En dan in dit geval met name de inspiratie voor The Scene om de song Blauw te schrijven. Jordy van Loon vestigde als kindsterretje zijn naam in de Nederlandse showbizz, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen performer, die in de producties als ‘Haal het doek maar Op’ en Titanic de aandacht op zich wist te vestigen. In zijn programma Blauw zet hij met zijn bandleden een nieuwe muzikale stap voorwaarts met muziek van zijn inspirators Rob de Nijs, Ramses Shaffy, Jacques Brel, Robert Long en natuurlijk ook eigen werk. Tickets > www.theaterdefranscheschool.nl/jordyvanloon.