Afbeelding
Foto:

Theater De Fransche School - Lebbis en Verhallen | Het toeval wil (try-out)

vrijdag 17 februari 2023 20:15 t/m 22:30

20.15 uur, Culemborg, Havendijk 1.

Toeval. Het hele leven is toeval. Waar je geboren bent, hoeveel talent je hebt, wie je tegenkomt. Of je morgen wakker wordt naast een antivaxxer… Het leven is van toeval het beste maken. Toevallig komen Mattijs Verhallen en Hans Sibbel elkaar tegen. Op een goed moment. En verdomd, ze gaan een voorstelling maken. Muziek en verhalen. Twee mannen in de bloei van hun leven die een bak liedjes en gedachten over de aanwezigen uitstorten. Er is geen God, er is geen complot, er is geen duidelijk doel. Gewoon twee mannen die het toevallig naar hun zin gaan hebben. Tickets > www.theaterdefranscheschool.nl/lebbisenverhallen.

Locatie