Afbeelding
Foto: https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/ecstatic-dance-culemborg-3/

Ecstatic Dance

donderdag 7 december 2023 19:30

19:30, Culemborg, De Gelderlandfabriek. DJ Sefrijn is muzikant, multidisciplinair artiest, ondernemer en liefhebber van stilte. Ecstatic Dance is al zes jaar zijn focus, spelende op vele locaties die deze groeiende dansvorm rijk is, zowel in NL als daarbuiten. Zijn DJ sets ontstaan altijd in het moment, de muziek wordt zorgvuldig uitgekozen met uiteenlopende genres, emoties en snelheden.

Achter de draaitafels danst Sefrijn vaak zelf uitbundig mee: (mee)beleven, (in)voelen, de muziek belichamen. Als klassiek geschoold pianist combineert hij technische muzikale kennis met een passie voor intuïtieve improvisatie. Verwacht wereld muziek gemixt met electronica. Tribal percussie, booty shaking beats, hypnotiserend en sjamanistisch, zachte ambient, speels akoestisch of meditatief en esoterisch.

Meer over Sefrijn: SoundcloudMixcloudInstagram

Programma: 19:00 – Zaal open / inloop19:30 – inleiding (ceremonie door Natascha van Achterbergh) 20:00 – Ecstatic Dance muziekreis begeleid door DJ Sefrijn 22:00 – Gezamenlijke afsluiting met fruit en thee

*Neem eigen drinkbeker of flesje mee (geen glas), zodat je deze tijdens de avond kan bijvullen met thee of water

Praktische info: Dansen op blote voeten. Mocht dit om verschillende redenen niet mogelijk zijn, draag dan zachte dansschoenen of anti slip sokken.

7 december 2023  

Deur open: 19:00 uur uur   

de zaal   

Entree: € 23,30