Loop jij geld mis? Doe de gratis Potjes-check
Loop jij geld mis? Doe de gratis Potjes-check Foto: stockfoto

Doe de gratis Potjes-check

dinsdag 19 december 2023 9:30 tot 11:30

09:30-11:30, Culemborg, Heimanslaan 2. Vanaf december kunnen belangstellenden iedere dinsdagochtend terecht bij het Geldpraat café voor een gratis Potjes-check. Met een paar simpele vragen komt men erachter of men misschien geld misloopt. Het is mogelijk dat men recht heeft op bepaalde regelingen of toeslagen (om het inkomen aan te vullen). Deskundige vrijwilligers helpen om dit uit te zoeken en geven daarnaast advies over hoe men de regelingen kan aanvragen.

Het Geldpraat café (GPC) is een inlooppunt waar het gesprek over geld mag gaan. Steeds meer mensen hebben moeite om rond te komen. Boodschappen worden duurder, maar ook huur en energiekosten stijgen. Dit treft ons allemaal. In het GPC kunnen tips worden uitgewisseld en vragen worden gesteld. Men is er welkom voor een praatje en een gratis kopje koffie of thee. Vanaf december iedere dinsdag van 9.30 – 11.30 uur in de Salaamander, Heimanslaan 2, Culemborg.

Zelf de Potjes-check doen? Dat kan via www.geldfit.nl