Vrouwenkoor OtherWise kerstconcert 2022
Vrouwenkoor OtherWise kerstconcert 2022 Foto: Vrouwenkoor Otherwise

Vrouwenkoor OtherWise

zondag 17 december 2023 15:30

15:30, Culemborg, Lutherse Kerk. Op zondagmiddag 17 december organiseert Vrouwenkoor OtherWise een kerstconcert in de Lutherse Kerk in Culemborg. Het koor zingt kerstsongs afgewisseld met een kerstverhaal. Het vrouwenkoor staat onder leiding van de nieuwe dirigent Andrea van Beek en wordt traditioneel op de piano begeleid door pianist Jos Rodermans. In de versierde Lutherse Kerk verwelkomt OtherWise dit jaar als gasten: meesterverteller/acteur Wim Bouwens en zanger/gitarist Ralf Hekkenberg. Vanaf 15.00 uur inloop met koffie en thee en start van het programma is om 15.30 uur. Kaartjes kosten 10 euro incl. koffie/ thee, verkrijgbaar via www.vrouwenkoorotherwise.nl/agenda