Afbeelding
Foto: aangeleverd

Van der Schalie

zondag 17 december 2023 14:30

14:30, Culemborg, de Gelderlandfabriek. De decembereditie van Jam, Jazz & Pizza in de Gelderlandfabriek in Culemborg staat in het teken van kerst. De zussen Emma en Sofie van der Schalie (viool en altviool) en vader en dochter James en Jala Heywood (piano, contrabas en zang) brengen 17 december een concert om van te smullen.

Reken op de ultieme kersthits van Bing Crosby en Ella Fitzgerald, de mooiste Christmas carols en fonkelende verrassingen. Kerst vier je het best met familie dus op het podium staan twee zussen en een vader en dochter. 

Podium Klassiek
Emma van der Schalie is bekend van Fuse en het tv-programma Podium Klassiek, en Jala Heywood geldt als één van de grootste muzikale talenten van deze tijd. Van Bach tot de blues, alle registers worden opengetrokken om deze kerst spectaculair te vieren. Ook van de partij is Zaffre, het Culemborgse a cappella koor onder leiding van pianiste en koorleider Ineke Geleijns.

Wie erbij wil zijn, wacht niet te lang met kaarten bestellen. Het optreden in de Gelderlandfabriek is nadrukkelijk genoemd tijdens een recente uitzending van Podium Klassiek en sindsdien loopt het storm.

www.degelderlandfabriek.nl