Afbeelding
Foto: https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/emma-van-der-schalie-met-sofie-van-der-schalie-jala-en-james-heywood-en-het-koor-zaffre/

Conceret

zondag 17 december 2023 14:15 tot 17:00

14:15-17:00, Culemborg, de Gelderlandfabriek. Een kerstconcert om van te smullen met de ultieme kersthits van Bing Crosby en Ella Fitzgerald, de mooiste Christmas Carols en fonkelende verrassingen. Op het podium staan de zussen Emma en Sofie van der Schalie (viool en altviool) en vader en dochter James en Jala Heywood (piano, contrabas en zang). Emma is bekend van Fuse en het TV-programma Podium Klassiek en Jala is één van de grootste muzikale talenten van deze tijd. Van Bach tot de Blues, alle registers worden opengetrokken om deze kerst spectaculair te vieren. 

Zaffre is een Culemborgs a cappella koor onder leiding van Tielse pianiste en koorleider Ineke Geleijns. Het repertoire van Zaffre varieert van jazzy songs tot Nederlandstalig cabaret en van wereldmuziek tot folksongs. Zaffre zoekt altijd naar bijzondere arrangementen en staat garant voor een avontuurlijke aanpak in zowel muziekkeuze als uitvoering.  De leden van Zaffre zijn gemotiveerde en ambitieuze zangeressen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Hun theatrale capaciteiten blijven echter ook nooit onopgemerkt.  

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

In samenwerking met Jazzhelden Live.

17 december 2023

Deur open: 14:15 uur

Aanvang: 14:30 uur 

de zaal

Entree: € 22,50 inclusief pizzapunt