Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

‘KEC connects’ tijdens winterconcert

vrijdag 15 december 2023 19:30

19:30, Culemborg, Grote of Barbarakerk. Kunst Educatie Culemborg organiseert vrijdag 15 december in de Grote of Barbarakerk in Culemborg weer het jaarlijkse Winterconcert. 

Dit Winterconcert biedt een afwisselend muzikaal programma uitgevoerd door docenten en leerlingen van KEC. Ook doen mee het Culemborgs Jeugdorkest Homma en het Distelvlinderkinderkoor.

“In een periode waarin we als samenleving behoefte hebben aan verbondenheid, is muziek een krachtige verbinder.” Leerlingen, orkesten en koren gaan samen muzikaal de verbinding gaan. 

Dit jaar zijn ook buren, kennissen uit nieuwkomersdoelgroepen uitgenodigd om een steentje bij te dragen aan het programma. Vandaar: ‘KEC connects’.

Afwisselend programma
Dit Winterconcert biedt een afwisselend programma door en voor alle leeftijden, met muziek van kinderen en volwassenen, passend bij het jaargetijde. Uitgevoerd door individuele docenten en leerlingen, ensembles, orkestjes, bandjes en koren.

Ook doen mee het Culemborgs Jeugdorkest Homma en het Distelvlinderkinderkoor. Het belooft een mooie gloedvolle avond te worden.

Het concert begint om 19.30 uur. De toegangsprijs is 6 euro (onder 12 jaar gratis). De kassa is open vanaf 18.45 uur. 

Meer informatie via www.kunsteducatie.culemborg.nl