Afbeelding
Foto:

Theater De Fransche School - Ida van Dril | De Vliegende Hollander, 7+

zondag 29 januari 2023 11:00 tot 13:00

11.00 uur, Culemborg, Havendijk 1.

Een spookverhaal dat ons leert om niet bang te zijn. Na een lange tijd van binnen blijven wil iedereen weer naar buiten. Varen. Vliegen. De zee op. Ida niet. Zij is bang, blijft liever nog even thuis. Met haar hondje. En waarom zou ze naar buiten gaan? Ze droomt van strand, bos en zee en creƫert haar eigen mysterieuze avonturen. Maar altijd binnen. Binnen is veilig want buiten vliegt een spookschip, toch? Verhalenverteller Ida van Dril duikt op eigenzinnige wijze in dit mysterieuze verhaal. Onder regie van Fred Delfgaauw dompelt Ida bezoekers onder in een waargebeurde leugen. Een spannende en grappige voorstelling met laffe helden en heldhaftige lafaards. Tickets > www.theaterdefranschool.nl/idavandril.