Afbeelding
Foto:

Klaverjassen bij Vriendenschaar

vrijdag 27 januari 2023 19:00

19:00, Culemborg, Vriendenschaar. Op vrijdag 27 januari gaat om 19.00 uur de kantine open voor de vierde klaverjasavond in dit winterseizoen. Iedereen, ook als men geen lid van Vriendenschaar is, is op deze avonden van harte welkom. De organisatie van deze avonden mikt er wel op tijdig te beginnen en verzoekt deelnemers aan dit toernooi rond half acht aanwezig te zijn en per paar in te schrijven. Er worden op deze avonden drie bomen van zestien spellen gespeeld en op de voorhand is men verplicht om te spelen. Voor dit toernooi zijn voor de eerste tien paren die als hoogste zijn geƫindigd prijzen beschikbaar. Bij binnenkomst krijgt men gratis koffie of thee aangeboden en tijdens het kaarten wordt er een aantal keren rondgegaan met koude en warme snacks.