Fokke Obbema
Fokke Obbema Foto: Aangeleverd

Lezing Fokke Obbema: ‘De mens en zijn verhaal’

zaterdag 24 september 2022 14:00

14.00; culemborg; Bibliotheek. Op uitnodiging van de stichting Levende Verhalen Culemborg en bibliotheek Rivierenland, houdt Fokke Obbema op zaterdag 24 september een lezing over ‘de mens en zijn verhaal’. 

Fokke Obbema is de auteur van ‘Een zinvol leven’. In het boek bevraagt hij een veertigtal bekende en onbekende Nederlanders over wat voor hen de zin van het leven is. Al luisterend naar de verhalen van mensen begint hij zich af te vragen wat de zin is van stilstaan bij het eigen levensverhaal voor mensen en voor hemzelf. Draagt het bij aan persoonlijke zingeving, helpt het ons richting aan ons leven te geven of is het wellicht een vorm van moderne navelstaarderij?

Zaterdag 24 september 14.00 uur in de bibliotheek, Herenstraat 29. Kaarten (€7,50) zijn verkrijgbaar bij boekhandel Tomey, reserveren via de website van bibliotheek Rivierenland is ook mogelijk.

Locatie