De Fransche School: FILM Downton Abbey - New Era 9+
De Fransche School: FILM Downton Abbey - New Era 9+ Foto: Filmdepot

Film Downton Abbey - New Era

zaterdag 24 september 2022 20:15 t/m 23:00

20:15, Culemborg, De Fransche School. De gehele originele cast van Downton Abbey keert opnieuw terug voor de tweede film. Ook Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West maken deel uit van de cast.

De familie Crawley bereidt zich voor op een reis naar Zuid-Frankrijk. Violet Crawley, de gravin van Grantham, is namelijk in bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. Zoals gewoonlijk komt een bezoek van de Crawleys met een hoop drama en zal niet alles op rolletjes lopen. Het dakt lekt en om de kosten van de reparatie te drukken mogen in Downtown Abbey opnamen van een speelfilm worden gemaakt.

Locatie