De Fransche School: FILM Elvis (12+)
De Fransche School: FILM Elvis (12+) Foto: Filmdepot

Film ‘Elvis’

zaterdag 13 augustus 2022 20:15 t/m 23:00

20:15-23:00 uur, Culemborg, De Fransche School. Film ‘Elvis’ (12+). Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm over het leven en de muziek van Elvis Presley, met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks. In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).                               

Locatie