Goilberdingerwaarden
Goilberdingerwaarden Foto: Don Wijns

Zomeravondwandeling door de Goilberdingerwaarden

vrijdag 8 juli 2022 19:00

19.00 uur, Culemborg, Goilbeerdingerwaarden. 

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op vrijdag 8 juli 2022 een wandeling door de Goilberdingerwaarden. Het is bijzonder om op een mooie zomeravond door de uiterwaarden van de Lek te lopen. Het avondlicht in combinatie met de vergezichten staan garant voor een mooie beleving. De boswachter gaat samen met je op zoek naar bijzondere planten, zoals wilde peen, pastinaak en kattendoorn. Ook wordt er gekeken naar vogels. De zwaluwen scheren over het water op zoek naar insecten en de watervogels hebben er een prachtig leefgebied. Ook is er aandacht voor de Hollandse waterlinie die hier prominent aanwezig is, zoals Werk aan het Spoel of Fort Everdingen.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.
• Tijd: start om 19.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
• Deelname: volwassenen 5,00 euro p.p., kinderen 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies

Locatie