Afbeelding
Foto:

Gratis informatieavond energiebesparing in huis: 13 december in Terweijde

dinsdag 13 december 2022 20:00 tot 21:30

20:00-21:30, Culemborg, de Salaamander. Coƶperatie Vrijstad Energie en de Gemeente Culemborg houden op dinsdag 13 december van 20.00 tot 21.30 uur een gratis informatieavond over energiebesparing in huis. Deze avond is speciaal voor bewoners van de wijk Terweijde en vindt plaats in Wijkcentrum de Salaamander (Heimanslaan 2).

Eenvoudig energie besparen

Belangstellenden die willen weten hoe ze het energieverbruik kunnen verminderen met de huidige hoge energieprijzen zijn van harte welkom. Tijdens deze informatieavond hoort men over kleine maatregelen die weinig kosten, maar waarmee men al snel tien tot twintig procent energie kunt besparen. Daarnaast is er aandacht voor grotere maatregelen, zoals isoleren en zonnepanelen. 

Vrijstad Energie kan bewoners met onafhankelijk advies helpen bij het verlagen van hun energierekening en tegelijkertijd het verhogen van het comfort in huis (warm in de winter, koel in de zomer). Ook krijgt men informatie over subsidies en mogelijkheden voor financiering.

Aanmelden

Mensen die in de wijk Terweijde wonen en deze avond willen bijwonen kunnen zich aanmelden via het formulier op https://www.vrijstadenergie.nl/bijeenkomst-energiebesparing/. 

Meer informatie over energiebesparing in huis en hoe Vrijstad Energie is te vinden op www.vrijstadenergie.nl.