Afbeelding
Foto:

Theater De Fransche School - Kim Schuddeboom | Ongeschreven (try-out)

vrijdag 25 november 2022 20:15 tot 23:00

20:15, Culemborg, De Fransche School. De in Everdingen opgegroeide Kim Schuddeboom heeft een bliksemcarrière. Ze speelt pas een paar jaar maar vond razendsnel haar plek bij het prestigieuze collectief Comedytrain.

Dit voorjaar dubbelt Kim met Ronald Goedemondt (zo ook bij ons!), speelt ze het voorprogramma Jeroen Leenders en debuteerde ze in april op televisie in ‘Avondshow Stand-ups’ (NPO1/VPRO).

Nu gaat Kim haar eerste avondvullende stand-up show maken. De inhoud is ongefilterd en voor sommige mensen absoluut niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. En dat gunt ze iedereen; waarom zou je proberen anderen te begrijpen als je zelf werkelijk geen idee hebt?