Afbeelding
Foto:

Theater De Fransche School - Cystine Carreon

zaterdag 19 november 2022 20:15 t/m 23:00

20:15, Culemborg, De Fransche School. Op een dag krijgt Ellen, gespeeld door topactrice en musicalster Cystine Carreon, een onweerstaanbaar aanbod:

Zou ze met behulp van de meest moderne technologie een digitaal evenbeeld willen creëren? Al haar 86 miljard hersencellen gekopieerd in een supercomputer. Ellen zegt direct ‘ja’. Want voor haar is dit een soort hemel. Zo kan ze immers voor altijd de beschermengel zijn voor haar 16-jarige dochter. Bovendien kan ze dankzij haar digitale evenbeeld totale perfectie bereiken in haar carrière en kan ze alles tegelijk zijn: vrouw, moeder, artiest…  Alleen maar winst toch? Toch komt Ellen voor de allermoeilijkste keuze te staan die ze ooit moest maken: kan ze haar dochter ooit nog loslatenn?

#LOS is een filmische one-woman-musical verteld, gespeeld en gezongen door Cystine Carreon, muzikaal vormgegeven door Rogier Bosman, geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel waardoor een flinke dosis humor is gegarandeerd.

Locatie