Klassieke Reeks - Tim Brackman Trio
Klassieke Reeks - Tim Brackman Trio Foto: Trio Brackman

Klassieke Reeks - Tim Brackman Trio

zondag 13 november 2022 14:00

14:00, Culemborg, De Fransche School. Het tweede jaar van onze Klassieke Reeks op initiatief van de Culemborgse Nine Sligter trapt af met het Brackman Trio!

Met deze reeks wordt een grote groep liefhebbers van klassieke muziek de kans geboden om in Culemborg te kunnen genieten van concerten met musici van internationaal niveau, we zijn dankbaar voor de steun van Cultuurfonds Culemborg voor dit mooie project. 

Bij de liefhebbers van het betere pianotrio behoeft het Brackman Trio geen introductie meer. Al sinds 2009 weet het trio de kamermuziek podia te verrassen met intens speelplezier en goed gekozen repertoire waarbij de musici rond violist Tim Brackman volledig opgaan in de muziek.

Door succesvolle optredens bij diverse concoursen en CD- opnames vond het Brackman Trio al snel de weg naar de diverse concertpodia in binnen- en buitenland. Inmiddels is het trio een veelgevraagde gast in verschillende kamermuziek series en live radio programma’s op radio 4. Ook stonden ze op festivals zoals het Orlando Festival, het Stift Festival en het internationaal Chamber Music Festival Utrecht (IKFU). Hun optreden tijdens de IKFU in 2020 werd live uitgezonden door AVROTROS Radio

Tim Brackman was finalist van het Oscar Back concours in 2018. Kalle de Bie won tijdens het Nationaal Cello Concours de Start- in- Splendorprijs. Rik Kuppen was eerste prijswinnaar van het Princes Christina Concours en finalist van het Young Pianist Foundation

Ze spelen werken van L.v. Beethoven, F. Mendelssohn en D.Sjostakovitsj.

Tim Brackman, vioolKalle de Bie, cello

Rik Kuppen, piano

Locatie