Afbeelding
Foto: Corde Vocali Hoofddorp

Concert Ensemble Corde Vocali met Culemborgs Kamerkoor

zondag 9 oktober 2022 15:30 tot 16:45

15:30, Culemborg, Grote of Barbarakerk. Vocaal Ensemble Corde Vocali uit Hoofddorp geeft op zondagmiddag 9 oktober in de Grote of Barbarakerk samen met het Culemborgs Kamerkoor een concert onder de titel ‘Liefde bezongen - liefde betreurd’. Het programma heeft als thema de liefde, en dan met name de verloren liefde. 

Op het programma staan prachtige chansons van Claudin de Sermisy, Janequin en Lassus, de beroemde madrigaalcyclus ‘Sestina’ van Monteverdi, Engelse madrigalen van John Wilby en John Bennet, drie romantische partsongs van Hubert Parry - waaronder het pareltje ‘Music when soft voices die’, het oorstrelende ‘Lay a Garland’ van Robert Pearsall en werken van Samuel Barber en Gabriel Jackson. Het concert begint om 15:30 uur, toegang vrij (na afloop collecte).