Senioren Beurs in de Grote of Barbarakerk

zaterdag 8 oktober 2022 10:00 tot 15:00

10:00, Culemborg, Barbarakerk. Zaterdag 8 oktober 2022 organiseren Seniorencollectief, KBO-PCOB en ElkWelzijn voor de 6e keer een seniorenbeurs in Culemborg. De gratis beurs voor 60 plussers is van 10.00 uur tot 15.00 uur in de Grote of Barbarakerk in Culemborg. Het thema is dit keer: Vitaal ouder worden!

Naast ontmoeten en gezelligheid is het doel van deze dag om senioren te informeren over diverse actuele thema’s, die met vitaal ouder worden te maken hebben. De organisatie wil senioren vooral kennis laten maken met Culemborgse organisaties/ clubs/ verenigingen, die zich richten op ontmoeten, ontspanning, bewegen, vrijwilligerswerk, creativiteit etc. Dit doen zij onder andere middels een informatiemarkt.

Om 10.15 uur en om 13.00 uur geeft Veilig Verkeer Nederland (VVN) een positieve, gezellige workshop over ‘het nieuwefietsen’ Een VVN-expert (fiets-coach) begeleidt de sessie aan de hand van foto’s, filmpjes en stellingen. Aan bod komt: - Diversiteit van voertuigen op het fietspad; - Omgaan met medeweggebruikers; - Invloed van ouder worden op vitaliteit en deelname aan verkeer; - Kennis van de fiets, waaronder de e-bike.
Aanmelden voor de workshop ‘Het nieuwe fietsen’ kan bij Hennie Smidt: henniesmidt@gmail.com telnr:0345-515013