Ontmoeting via talen in de foyer van De Fransche School
Ontmoeting via talen in de foyer van De Fransche School Foto: Eigen foto (van de organisatie, met toestemming voor eventuele publicatie van betrokkenen

Talencafé: ontmoeting via diverse talen

maandag 3 oktober 2022 19:30 tot 22:30

19.30-22.30, Culemborg, foyer De Fransche School. Kom elkaar ongedwongen ontmoeten via (diverse) talen in het Talencafé in De Fransche School, Havendijk 1 Culemborg. Elke talencafé avond (in principe elke eerste maandagavond van de maand) wordt begonnen met een ‘ijsbreker’ en heeft een thema. Dit keer is dat: wat is je favoriete film en waarom is dat deze? Na deze introductie kun je gericht iemand opzoeken om in een specifieke taal met elkaar verder te praten. Hierbij wordt ook enkele malen van gesprekspartner gewisseld. 

Deelname: 3 euro, inclusief een drankje.

Reserveren en informatie: graag een mail sturen naar Sandra Wormgoor en Maria van Vlerken op talentheater@gmail.com