Cursus Digisterker: Werken met de digitale overheid
Cursus Digisterker: Werken met de digitale overheid Foto: Bibliotheek

Cursus Digisterker: Werken met de digitale overheid

maandag 3 oktober 2022 13:30 t/m 15:30

13:30, Culemborg, Weeshuis. De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk. Daarom biedt de Bibliotheek een speciale internetcursus ‘Digisterker’: werken met de elektronische overheid’ aan.

De cursus

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur waarin je kennis maakt met de digitale overheid. Men kan gratis deelnemen. Het enige dat men nodig hebt is een eigen DigiD-gegevens en enige vaardigheid in het omgaan met internet.

Aanmelden?

De cursus start op maandag 3 oktober 13.30 uur in de Bibliotheek in het Weeshuis in Culemborg. Van tevoren aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via onze klantenservice 0344-63 44 90, per mail aan basisvaardigheden@bibliotheekrivierenland.nl Voor meer informatie kan men bellen of mailen.

Locatie