Kids Masterclasses op het Koningin Wilhelmina college
Kids Masterclasses op het Koningin Wilhelmina college Foto: Aangeleverd

Inschrijven Kids Master Classes KWC

woensdag 12 oktober 2022 14:30 t/m 16:00

14.30; Culemborg, KWC Hoe leuk is het om als groep 8-leerling rond te neuzen op de middelbare school? Tijdens de Kids Master Classes op het KWC is dit voor alle groep 8’ers mogelijk.

Eventjes niet leren in je eigen klas op de basisschool, maar leuke en interessante lesjes volgen op het KWC? Dit kan tijdens de Kids Master Classes op woensdag 12 en 19 oktober. Ook dit jaar staan er weer enthousiaste docenten klaar om groep 8-leerlingen kennis te laten maken met het KWC.

Er kan gekozen worden uit verschillende masterclasses zoals o.a. tto-science, tto-art, electric fun, sport, scheikunde-lab en ook bij de afdeling Agora kun je een speciale Masterclass volgen. Voor iedere leerling zit er dus wel wat leuks bij.

Op de website van het KWC staan alle masterclasses aangeven, het inschrijven is al begonnen en kan nog tot vrijdag 30 oktober