Webinars: Piekeren, beter slapen, stress
Webinars: Piekeren, beter slapen, stress Foto: Pro Persona Connect

Webinars: Piekeren, stress

dinsdag 11 oktober 2022 19:30

19:30, Culemborg. In het voorjaar 2022 heeft de afdeling preventie van Pro Persona Connect Webinars georganiseerd over piekeren en stress. Vanwege de grote behoefte die hier ligt worden er dit najaar webinars gehouden. 

Het is voor mensen waarbij slecht slapen, piekeren en stress een gewoonte begint te worden en handvaten willen hebben om verdere problemen te voorkomen of te verminderen. Tijdens deze avond gaan we kijken hoe men meer inzicht kan krijgen in patronen, krijgt men handvaten mee hoe men ermee om kan gaan, gaat men voor zichzelf een plan maken en wordt verteld bij wie men verder terecht kan.  

De webinars zijn op de volgende momenten:

Piekeren:                11 oktober 2022 van 19.30 tot 20.45

Stress:                   3 november 2022 van 19.30 tot 20.45

Deelname is gratis.

Men kan zich van te voren aanmelden via Pro Persona Connect afdeling preventie: preventie@propersona.nl o.v.v woonplaats. 

Bij aanmelding krijgt men een link naar het webinar. Tijdens het webinar is men anoniem.