Logo culemborgsecourant.nl
 • Alles
 • (1)
  Film
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (5)
  Overig
 • (1)
  Sport
 • (8)
  Cursus-Workshop

Zomerfabriek: zaterdagavond carrousel

zaterdag 22 augustus 20:30 uur

Foto:

De Zomerfabriek: de zaterdagavonden ga je meemaken door in een carrousel 3 korte acts te zien en beleven op verschillende plekken in de fabriek. Laat je verrassen!

LOES VISSER (HET PLEINTJE)

Loes Fabienne is een 18 jarige singer-songwriter uit Noord-Holland. Loes doet wat ze doet om haar persoonlijke verhalen te kunnen delen met haar publiek en zo mensen te raken. Haar repertoire bestaat uit popsongs met invloeden van folk, country en gospelmuziek. Ze heeft een talent voor het schrijven van poëtische teksten. Pakkende en melodieuze zanglijnen schudt ze uit haar mouw. Loes heeft een heel eigen stemgeluid; krachtig maar toch heel gevoelig. Als jonge meid beklom ze vele singer-songwriter podia. Dit kun je voelen aan de intieme sfeer van haar gigs. Tenslotte is Loes onlangs aangenomen op de Herman Brood Academie in Utrecht.

SILENT DISCO: DJ Rick Snel (TERRAS UNA VOLTA)

Rick Snel, bekend als dj en organisator van de We Love feesten, draait voor jou zijn favoriete tracks in een silent disco setting. Je kan de beste dansbare muziek verwachten vanaf de jaren 60 tot nu. Dans in je eigen bubbel en laat Rick Snel je mee nemen door alle decennia aan hits.

FESTA DI UNA VOLTA (BUITEN)

Er was eens een feestje… una Volta neemt jullie graag mee op een kleine reis rond de wereld!

Geniet bijvoorbeeld van een Caribische cocktail, proef de lekkerste Arabische bites en laat je verrassen door een van de bijzondere acts.. Voor heel even ben je op vakantie in eigen land!

Meer informatie:  https://www.ticketkantoor.nl/shop/loesvisser

Deur open: 20:15 uur

Aanvang: 20:30 uur

door de hele fabriek

Entree: € 29,00deel deze activiteit

Locatie

de Gelderlandfabriek
Culemborg
Stationsweg 7
4101ng


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden