Logo culemborgsecourant.nl
 • Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Cursus-Workshop

ZOMERFABRIEK zaterdagavond carrousel

zaterdag 15 augustus 20:30 uur

onbekend

De Zomerfabriek: de zaterdagavonden ga je meemaken door in een carrousel 3 korte acts te zien en beleven op verschillende plekken in de fabriek. Laat je verrassen!

SIMON KEATS (ZAAL)

Simon Keats brengt al sinds 2006 platen uit en heeft inmiddels een eigen universum gecreëerd waarin hij naast musicus ook talkshowhost en schrijver kan zijn.

De plaat Space werd door de landelijke pers met veel enthousiasme ontvangen. Een greep uit de reacties;

– OOR: “Zijn album overtuigt van A tot Z. Melodieuze mix van prettig in het gehoor liggende popsongs, maar met licht schurende invloeden. Maar bovenal ontroert Keats met prachtige ballads.”

– Popmagazine Heaven: “SPACE is een volbloed singer-songwriterplaat vol mooie, het gehoor kriebelende popliedjes.”

– Rootstime: “Leve de vrijbuiters! We hebben het nu eenmaal voor muzikanten die een volstrekt eigen pad volgen, los van trends, commerciële eisen en business. Oh boy, het is een dijk van een singer-songwriterplaat. Tien songs lang weet Simon te boeien.”

In 2018 en 2019 brengt hij om de paar maanden een nieuwe single naar buiten. Over zijn laatste single ‘She’s a Girl’ schreef The Daily Indie het volgende:

“Ook met de nieuwste single bewijst Simon Keats veel in zijn mars te hebben. She’s A Girl is americana op zijn best: sfeervol, warm en verhalend. Je wordt als luisteraar een verhaal ingezogen, net als bij een goed boek. Dat songwriten zit duidelijk wel goed bij Keats.”

SILENT DISCO: DJ Mike Lambooij (NOORD)

Mike was er meteen bij tijdens de eerste uitzending van Niet Afgelast, onze online ge-live-streamde concert reeks. Nu is hij weer terug dit maal live als DJ op onze silent discovloer. We kijken uit naar een avondje lekker dansen op 70’s en 80’s muziek

STIJN MEURIS (HET PLEINTJE)

Stijn en de sterren

Wedden dat u binnenkort aan Stijn Meuris denkt als u naar de hemel kijkt? De Man van Noordkaap, Monza en Meuris is al van kindsbeen begeesterd door het heelal. Hij voert u mee naar zijn favoriete ruimte. Met een ster tussen de sterren.

Stijn Meuris is een man van vele hobby’s. Vanuit standplaats Hasselt voorziet hij het land al vele jaren van klank, woord en beeld. Zingend van Noordkaap over Monza tot Meuris. Schrijvend van popmuziek over reportages tot columns. Regisserend van Man Bijt Hond tot Stijn & Het Heelal. De zoon die Kuifje graag had willen hebben.

15 augustus 2020 | https://www.ticketkantoor.nl/shop/SimonKeats

Deur open: 20:15 uur

Aanvang: 20:30 uur

door de hele fabriek

Entree: € 29,00

Meer over de zomerfabriek: https://www.instagram.com/tv/CDN8dt4F4Xl/?utm_source=ig_web_button_share_sheet


deel deze activiteit

Locatie

de Gelderlandfabriek
Culemborg
Stationsweg 7
4101ng


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden