Logo culemborgsecourant.nl
 • Alles
 • (1)
  Film
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (5)
  Overig
 • (1)
  Sport
 • (8)
  Cursus-Workshop

ZOMERFABRIEK | zaterdagavond carrousel

zaterdag 8 augustus 20:30 uur

de Gelderlandfabriek

De Zomerfabriek: de zaterdagavonden ga je meemaken door in een carrousel 3 korte acts te zien en beleven op verschillende plekken in de fabriek. Laat je verrassen!

HANNAH KALDEWAIJ & FABIEN JULIE VERHOEF (DE ZAAL)

Ik vraag me af, als je Corrine Bailey, Beyonce en dan een of andere Joni Mitchell in de stemmenger stopt, zou het dan zijn als Hannahs stem? Kom dichterbij en luister, voordat ze je laat gaan. Absoluut geweldig!

Singer/songwriter Fabienne Julie brengt een intieme folk sfeer met zich mee die nog lang blijft resoneren. Met haar zelfgeschreven liedjes schetst ze op eloquente wijze heldere verhalen, waarbij ze genoeg ruimte overlaat voor de unieke interpretatie van haar luisteraars. Door het lezen van verschillende boeken heeft Fabienne Julie geleerd hoe ze haar emoties naar woorden vertaalt. Literatuur is dan ook een van haar inspiratiebronnen. Groots geïnspireerd door acts als Patrick Watson, AURORA, Billie Marten en Lana Del Rey weet ze een nieuw universum te creëren door het gebruik van dromerige sounds en songteksten die voelen als een golf van poëzie.

PAS DE CYGNE (HET PLEINTJE)

Ook zo moe van de drang naar perfectie? Aankleefzwaan gaat over de schoonheid van het streven tegen beter weten in. Gewapend met dwarsfluit, accordeon en absurditeit neemt Pas de Cygne je mee in een ervaring waarin imperfect perfect is en we met elkaar onbevangen en mislukt mogen zijn. Het jonge mime-duo Sofie en Martijn neemt een korte adempauze in de worsteling van hun bestaan. In deze humoristische, toegankelijke en beeldende voorstelling wordt muziek beweging en worden spelers muzikanten.’ | Martijn Schrier en Sofie de Klerk

SILENT DISCO > DJ RICK SNEL (OP NOORD)

Rick Snel, bekend als dj en organisator van de We Love feesten, draait voor jou zijn favoriete tracks in een silent disco setting. Je kan de beste dansbare muziek verwachten vanaf de jaren 60 tot nu. Dans in je eigen bubbel en laat Rick Snel je mee nemen door alle decennia aan hits.

8 augustus 2020 | https://www.ticketkantoor.nl/shop/kaldewaij

Deur open: 20:15 uur

Aanvang: 20:30 uur

door de hele fabriek

Entree: € 29,00


deel deze activiteit

Locatie

de Gelderlandfabriek
Culemborg
Stationsweg 7
4101ng


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden