Logo culemborgsecourant.nl
 • Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Cursus-Workshop

Dutch Oldtimers Jazzband in de Lantaarn

zondag 9 augustus 14:30 t/m 17:30 uur

Foto:

Culemborg - ''Door de invloed van het Corona-virus heeft de Dutch Oldtimers Jazzband een (te) lange periode niet meer op kunnen treden.

Inmiddels heeft de band Bram en Jacqueline Kuijer van Partycentrum De Lantaarn bereid gevonden hun zaal beschikbaar te stellen voor een jazzconcert op 9 augustus 2020 van 14.30 tot 17.30 uur. Het adres is Grote Kerkstraat 13 in Culemborg! Deze zaal is prima geschikt om met in acht name van de corona-regels te verblijven: ruim van opzet en voorzien van prima luchtbehandelingsinstallatie!

De Dutch Oldtimers is een formatie, welke bestaat uit een zevental zeer ervaren muzikanten en speelt zeer toegankelijke jazz. Deze stijl staat ook wel beter bekend als dixieland, maar tikt ook regelmatig aan bij de blues. Met plezier speelt de band echte swingnummers. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om een middag te maken, waar het nog een klus zal worden om stil te blijven zitten.

Deze groep bestaat uit de volgende muzikanten: Theo Sterk - trombone en zang; Jaap Froentjes – saxen; Hans Kleij – trompet; Michel Kleij – bas; Hans Huygen – slagwerk en Heins Sijmons – banjo. Tenslotte is het orkest nog aangevuld met (solo)gitarist Wim Hildebrand. Hij brengt wat extra variatie in het programma door een aantal nummers uit de jaren 60 en 70 ten gehore te brengen.

Kortom een zeer gevarieerd programma met veel gezelligheid. Komt u ook? En…. hoe meer zielen, hoe meer vreugd: nodig ook uw familie, vrienden en kennissen uit!

Tot 9 augustus!''

Heins Sijmons


deel deze activiteit

Locatie

De Lantaarn
Culemborg
Grote Kerkstraat 13Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden