Logo culemborgsecourant.nl
  • Alles
  • (22)
    Inloop-Opendag
  • (2)
    Muziek

Belle en het Beest!

vrijdag 3 april 19:00 uur

CULEMBORG - Laat je betoveren door een magische Disney-verhaal. De Gorinchemse Theatervereniging Manteau brengt samen met haar getalenteerde jeugdcast het betoverende Belle en het Beest Jr. naar de Gelderlandfabriek. 

Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Belle en het Beest Jr. is een komische en betoverende voorstelling voor jong en oud. Met deze theatervoorstelling heb je een bijzondere avond voor heel het gezin. Het bekende verhaal laat u op het puntje van de stoel zitten. Met de voorstelling Belle en het Beest Jr. wordt een jeugdvoorstelling van hoog niveau neergezet. Het bekende sprookje wordt door de Manteau jeugd opnieuw vertelt en ondersteund door de herkenbare filmmuziek.

Belle en het Beest is een magisch verhaal vol liefde en spanning. De pientere Belle neemt ons mee in een avontuur wat toont dat echt schoonheid van binnen zit. Een beestachtig monster, dat samen met zijn hele hofhouding is vervloekt, weet Belle toch zijn menselijk kant te tonen. Terwijl de band tussen het beest en Belle sterker wordt, merkt het betoverde personeel op dat Belle de aangewezen persoon is om mogelijk het vervloekte beest nog te redden. De buitenwereld ziet daarentegen niet wat Belle in het prachtige Beest ziet.

De voorstellingen in Culemborg zijn try-outs voor de voorstellingen van 12,13 & 14 juni in Gorinchem. De theatervereniging speelt de voorstelling dan in Schouwburg de Nieuwe Doelen (Haarstraat 64, 4201JD Gorinchem). De try-out in de Culemborgse Gelderlandfabriek is een unieke kans om het magische verhaal met eigen ogen te ervaren. Met deze try-out kunt u de betovering van de voorstelling als één van de eersten meemaken. 

De try-outs worden op 3 en 4 april gespeeld in de Culemborgse Gelderlandfabriek. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, https://www.degelderlandfabriek.nl/. Er is maar een beperkte hoeveelheid kaarten beschikbaar, dus reserveer snel u kaarten op de website.


deel deze activiteit

Locatie

Gelderlandfabriek Culemborg
Culemborg
Stationsweg 12
4101bx


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden