Logo culemborgsecourant.nl
 • Alles
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Sport
 • (32)
  Inloop-Opendag
 • (3)
  Cursus-Workshop

Mini retreat Yin Yoga & Nidra - Lente

zondag 29 maart 10:00 t/m 12:45 uur

N Hildebrand

Mini Retreat - Yin Yoga Nidra

Ontspannen de lente in

In deze mini retreat mag je je helemaal overgeven aan de ontspanning en rust in je lijf.

In een extra lange Yin Yoga en Yoga Nidra sessie kom je zachtjes uit de winterenergie en maak je lichaam en geest liefdevol klaar voor de verkwikkende energie van de lente.

Na een heerlijke ochtend helemaal voor jou, ga je ontspannen, opgeladen en in verbinding met jezelf naar huis.

Yin Yoga:

In deze Lente-serie leggen we de focus op de meridianen, energiebanen, die verbonden zijn met de lever en galblaas. Dit is een sterke energie die nodig is in de lente om alles in de natuur te laten groeien.

Als deze energie goed kan doorstromen in dit meridianenpaar maak ook jij optimaal gebruik van deze krachtige energie in jou. Het geeft je de moed om plannen te maken en uit te voeren, beslissingen te nemen en flexibel te zijn. Denk maar aan een grasspriet in de lente die altijd wel een weg vindt om te groeien.

Yoga Nidra:

Aansluitend neem ik je mee in de “yogaslaap”. Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan vier uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust.

Tijdens Yoga Nidra raak je in een diepe ontspanning en kom je in diepere lagen van je bewustzijn met als doel om je onderbewustzijn op te schonen van diepgewortelde stress.

Regelmatig beoefenen van Yoga Nidra helpt je om beter en dieper te slapen, je kunt je beter concentreren, brengt meer rust, creativiteit en energie en je merkt dat je immuunsysteem sterker wordt. Daarnaast kan deze vorm van yoga helpen tegen angsten, depressie, burn-out, en zelfs een te hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.

Deze mini retreat is inclusief verse kruidenthee en lekkere gezonde snacks.

In Studio Zuid zijn alle yoga materialen aanwezig.

Afgelopen edities waren uitverkocht, dus als je mee wil doen meld je snel aan.

Kosten 25 euro

Reserveren www.momoyoga.com/yogananouk


deel deze activiteit

Locatie

Studio Zuid
Culemborg
Nijverheidsweg 6
4104an


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden