• Alles
  • (5)
    Algemeen

Theaterprogramma Alz.... enzo..

donderdag 19 mei 19:30 uur

Foto: Marco Baars

19.30, Culemborg, KWC. Donderdagavond 19 mei organiseert het Alzheimer Café Culemborg de theatervoorstelling Alz…enzo… Een prachtige en ontroerende voorstelling waarin theatermaker Kees van der Zwaard de verbijstering rondom dit verdrietige onderwerp om weet te zetten naar verwondering en verbondenheid. De voorstelling is bestemd voor mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden. De entree is gratis en de avond vindt plaats in het KWC in Culemborg.

‘Oud worden is mooi, oud zijn is moeilijk.’ Zo luidt een gezegde. Maar soms is oud worden al moeilijk. Bijvoorbeeld als Alzheimer aan je bestaan knaagt. Je leven steeds meer fragment wordt. Alzheimer knaagt ook aan de mensen om je heen. Iemand zo oud zien worden is ook moeilijk. De mantel van zorg en liefde heeft zijn eigen gewicht. Culemborger Kees zit aan de bar van het Alzheimer Café. Met verhalen en liedjes over zijn oom Kees en tante Marie. Hij drinkt koffie, verlangt naar een borrel en een luisterend oor.

Locatie: Koningin Wilhelmina College (KWC), Beethovenlaan 1 te Culemborg. Inloop vanaf 19.00 uur en aanvang voorstelling om 19.30 uur. Einde omstreeks 21:00 uur. Toegang is gratis. Onze maandelijkse informatieavonden zijn erop gericht om, op een laagdrempelige manier, samen te komen zodat u meer te weten komt over dementie, om kennis te vergaren en daarnaast lotgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen. Vriendelijk verzoeken wij u om u vooraf aan te melden. Aanmelden kan via e-mail m.muis@alzheimervrijwilligers.nl of bel naar 06-34470367.
deel deze activiteit