Logo culemborgsecourant.nl
 • Alles
 • (4)
  Algemeen
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (7)
  Cursus-Workshop

Verbeter je nachtrust met Yin & Yoga NIDRA

dinsdag 20 juli 20:30 t/m 20:30 uur

Foto: Mirjam Broekhof Fotografie

Word weer uitgerust wakker en voel je energiek en lekkerder in je lichaam met Yin & Yoga Nidra.

De les is wekelijks live online te volgen op dinsdagavond van 20.30-21.45 uur. Zodra we de zaal weer in mogen zal deze les zowel online als in de zaal te volgen zijn.

Als nieuwe deelnemers zich inschrijven via mijn lesrooster: www.momoyoga.com/yogananouk kunnen ze de eerste keer gratis mee doen.

Daarna op basis van losse lessen of een 5- of 10-x kaart.

Met de rittenkaarten kun je ook deelnemen aan mijn andere lessen zoals Pilates, MamaPilates, Yin Yoga en Yoga&Pilates Workout.

De ontspannen combinatieles van zachte Yin Yoga houdingen met aansluitend een Yoga Nidra sessie bevordert je nachtrust waardoor je ontspannen en helder de volgende ochtend wakker wordt.

Yin yoga is een rustige yogastijl die kalmerend werkt, je herstel bevordert en bewustzijn vergroot. De houdingen worden lang vastgehouden (3-5 min) waardoor het dieper gelegen bindweefsel versterkt en verlengt waardoor je soepeler wordt. De yin-poses stimuleren meridianen waardoor jouw levensenergie (chi) vrijer kan stromen.

Tijdens Yoga Nidra raak je in een diepe ontspanning en kom je in diepere lagen van je bewustzijn met als doel om je onderbewustzijn op te schonen van diepgewortelde stress.

Regelmatig beoefenen van Yoga Nidra helpt je om beter en dieper te slapen, je kunt je beter concentreren, brengt meer rust, creativiteit en energie en je merkt dat je immuunsysteem sterker wordt. Daarnaast kan deze vorm van yoga helpen tegen angsten, depressie, burn-out, en zelfs een te hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.


deel deze activiteit

Locatie

YOGA Nanouk
Culemborg
Dahliastraat 72
4101he


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden