Logo culemborgsecourant.nl
 • Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Cursus-Workshop

Focus'07 Meiden- en Vouwen Talentendagen

zaterdag 24 april 9:30 t/m 11:00 uur

Foto: Carole Rey

Ben jij ook helemaal gek van voetbal en wil je alles uit jezelf halen? Kom dan eens sfeer proeven tijdens de meiden- en vrouwen talentendagen bij Focus’07, de grootste en leukste voetbalvereniging van Culemborg.

Culemborg - Focus’07 timmert heel hard aan de weg met haar jeugdopleiding en dat trekt steeds meer talentvolle spelers en trainers uit de regio, die hun ontwikkeling een nieuwe impuls willen geven. Mede door het succes van de OranjeLeeuwinnen, mag het meiden- en vrouwenvoetbal zich in Nederland verheugen in een groeiende belangstelling. Ook binnen Focus’07 merken we dat het aantal vrouwelijke leden gestaag doorgroeit en deze toename willen we graag in goede banen leiden. Met een doortastend beleidsplan en de recente aanstelling van een Hoofd Jeugdopleiding voor specifiek het meiden- en vrouwenvoetbal, hebben we helder voor ogen hoe we onze ambities de komende jaren vorm willen geven. Ontwikkeling van talent staat daarbij centraal en middels een toonaangevende jeugdopleiding willen we naar een steeds hoger niveau doorgroeien. Daarbij worden we ondersteund en geïnspireerd door de reeds aanwezige kennis en expertise bij Focus’07, waar gewerkt wordt met de voor onze regio unieke Focus’07 voetbalpiramide (check https://www.focus07.nl/1/269/de-unieke-voetbalpiramide-van-focus07/).

Korte termijn doelstelling is om met Vrouwen 1 aankomend seizoen in de 3de klasse uit te komen en van daaruit gestaag door te groeien. Bij die groei dient de aanwas van nieuwe leden hand in hand te gaan met de doorstroom vanuit de eigen jeugdopleiding.

In april en mei organiseren we voor speelsters uit alle categorieën talentendagen. We dagen jou uit om dan te laten zien wat je in huis hebt. Hieronder een overzicht van de data en tijden per geboortejaar:

2011, 2012, 2013 en 2014: zat. 24 april, 09.30 - 11.00 uur

2005 t/m 2010: zat. 1 mei, 10.00 – 11:30 uur

2004 en ouder: zat. 1 mei, 13.00 - 14.30 uur

Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je je ontwikkeling als voetbalster een nieuwe prikkel geven? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar s.witvliet@focus07.nl met daarin jouw voor- en achternaam, telefoonnummer, geboortedatum, eventueel huidige club, team en favoriete positie. Heb je talentvolle vriendinnen? Motiveer hen dan om zich ook op te geven; samen met je vriendinnen naar de talentendag is immers nòg leuker!

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar s.witvliet@focus07.nl . We zien je aanmelding graag tegemoet en heten jou alvast van harte welkom op Sportpark Parijsch in Culemborg.


deel deze activiteit

Locatie

Focus 07
Culemborg
Prijsseweg 14 A1
4105le


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden