Logo culemborgsecourant.nl
 • Alles
 • (4)
  Overig
 • (6)
  Bijeenkomst
 • (6)
  Sport
 • (1)
  Theater

Korfbaltraining voor de jongste jeugd

zaterdag 6 maart 11:00 t/m 12:00 uur

Bij SGV kunnen kinderen tussen de 3 en 6 jaar kennis maken met korfballen bij de kangoeroetraining. Op zaterdag 6 maart om 11 uur is er weer een training waarin kennis wordt gemaakt met korfbal. Dit doen we met leuke, leerzame en verantwoorde spelvormen; met of zonder ballen, met extra grote en lage korven en ander spelmateriaal (hoepels, pittenzakjes etc.). De training is goed afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van ieder kind.

Tijdens een kangoeroetraining leren kinderen spelenderwijs de basisbeginselen van het korfbal: schieten op de korf, gooien en vangen van de bal, samen spelen met elkaar en omgaan met winst en verlies. Alle kinderen tussen de 3 en 6 jaar zijn welkom en plezier maken is het belangrijkste van de kangoeroetraining!

We streven er naar om de komende periode vaker een kangoeroetraining te organiseren om de jongste jeugd lekker te laten bewegen binnen de gestelde corona richtlijnen. Dit betekent dat kinderen bij de ingang van de vereniging afgezet worden en vanaf hier met de trainer het veld op gaan. Mocht het wat frisser weer zijn, houdt dan rekening met voldoende/warme kleding.

Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je een keertje komen kijken? Dat kan! Je hoeft je hiervoor niet eerst aan te melden. Vriendjes, vriendinnetjes, buurjongens of -meisjes zijn ook van harte welkom. Heb je vragen, mail naar kangoeroes@sgvkorfbal.nl. Tot snel!


deel deze activiteit

Locatie

Kerstconcert Herst.Hevr.Kerk Elspeet
Culemborg
Prijsseweg 45



Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden