Logo culemborgsecourant.nl
 • Alles
 • (3)
  Overig
 • (6)
  Bijeenkomst
 • (6)
  Sport
 • (1)
  Theater

Focus’07 Talentendagen

zaterdag 6 maart 9:00 t/m 14:30 uur

Foto: Carole Rey

KOM NAAR DE FOCUS’07 TALENTENDAGEN OP ZATERDAG 6 MAART OF 3 APRIL

Ben jij ook helemaal gek van voetbal en wil je alles uit jezelf halen? Kom dan eens sfeer proeven bij Focus’07, de grootste en leukste voetbalvereniging van Culemborg.

Wij timmeren namelijk heel hard aan de weg met onze jeugdopleiding. Zo hebben we een intensief samenwerkingsverband met FC Utrecht, dat steeds meer vruchten afwerpt. Onze hoogste jeugdelftallen spelen allemaal minimaal op hoofdklasseniveau, dus wedstrijden en trainingen zijn van hoog niveau. Daarbij gaan plezier en prestaties hand in hand. Vandaar ook dat steeds meer jeugdspelers uit de regio naar Focus’07 komen om hun ontwikkeling als voetballer van een nieuwe impuls te voorzien. Dat is ook de Betaald Voetbal Organisaties niet ontgaan, want hun scouts weten Focus’07 goed te vinden. Behalve door partner FC Utrecht, zijn Focus’07 talenten de afgelopen 2 seizoenen ook benaderd door o.a. de KNVB, Ajax, PSV, Feyenoord, Vitesse, Go Ahead Eagles en FC Den Bosch. Meer informatie over onze jeugdopleiding met de voor onze regio unieke voetbalpiramide, vind je binnenkort op onze website. Houd onze social media kanalen de komende tijd daarom goed in de gaten.

Op zaterdag 6 maart en zaterdag 3 april organiseren we talentendagen. We dagen jou uit op één van die dagen te laten zien wat je in huis hebt. Dus ben je talentvol en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar talentendagen@focus07.nl met daarin jouw:

voor- en achternaam

geboortedatum (dag, maand en jaar)

huidige club, team en favoriete positie

telefoonnummer

voorkeursdag: dus 6 maart of 3 april

Heb je talentvolle vrienden? Motiveer hen dan vooral om zich ook op te geven; samen naar de talentendagen is immers nòg leuker!

We hebben deze dagen verdeeld in 3 blokken:

JO13 en JO14 van volgend seizoen (geboortejaren 2008 en 2009): 09.00 – 10.30 uur

JO15 en JO16 van volgend seizoen (geboortejaren 2006 en 2007): 11.00 – 12.30 uur

JO17 en JO18 van volgend seizoen (geboortejaren 2004 en 2005): 13.00 – 14.30 uur

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar talentendagen@focus07.nl. Ben je jonger, maar wil je ook graag sfeer komen proeven en jouw voetbalkunsten vertonen? Meld je dan aan voor een proeftraining via talentendagen@focus07.nl .

We zien je aanmelding graag tegemoet en heten jou alvast van harte welkom op Sportpark Parijsch in Culemborg.


deel deze activiteit

Locatie

Focus 07
Culemborg
Prijsseweg 14 A1
4105le


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden