Logo culemborgsecourant.nl
 • Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (5)
  Theater
 • (1)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop
 • (5)
  Kinderevenement

Spreekuur Inkomstenbelasting en Toeslagen

vrijdag 26 februari 14:00 t/m 15:30 uur

Het Leerhuis Culemborg, de formulierenbrigade, Schuldhulpmaatjes, KBO Gelderland en Bibliotheek Rivierenland verzorgen in maart en april gezamenlijk een inloopspreekuur inkomstenbelasting en toeslagen in de Salaamander en buurtcentrum Bolderburen.

Maak online een afspraak via de website bibliotheekrivierenland.nl of bel naar de klantenservice van de bibliotheek op 0344-639940.

Telefonisch consult

Wanneer het spreekuur vanwege de coronamaatregelen niet fysiek mag doorgaan, dan zullen we het spreekuur online of telefonisch uitvoeren. Je wordt op het aangegeven tijdstip door ons gebeld.

Persoonlijke belastingvragen

Tijdens het spreekuur kunnen mensen terecht voor alle vragen over inkomstenbelasting en toeslagen. Bijvoorbeeld met vragen over het online aangifte doen met de eigen DigiD. Of over hoe je de Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA) gegevens ophaalt met je DigiD. Ook voor belastingtechnische vragen kunnen mensen op afspraak binnenlopen, bijvoorbeeld welke zorgkosten aftrekbaar zijn. En ook als iemand niet weet of hij recht heeft op zorg- of huurtoeslag, kan hij of zij een bezoek brengen aan het spreekuur.

Het spreekuur is bedoeld voor alle inwoners (vanaf 18 jaar) van Rivierenland die vragen hebben over hun persoonlijke belastingzaken (dus niet voor zakelijke vragen).


deel deze activiteit

Locatie

Buurtcentrum Bolderburen
Culemborg
Prijsseweg 1
4105le


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden