Logo culemborgsecourant.nl
 • Alles
 • (1)
  Film
 • (11)
  Algemeen
 • (4)
  Inloop-Opendag
 • (4)
  Cursus-Workshop

'Parijsch 2020 in beeld' gaat door!

vrijdag 18 september 9:00 uur

De fotowedstrijd en -expositie 'Parijsch 2020 in beeld' gaan door! Dat is besloten door de werkgroep in samenspraak met sponsoren. Je kunt meedoen aan de wedstrijd met foto's van de wijk Parijsch van de afgelopen 20 jaar, of door nu jouw mooiste plekje in de wijk te fotograferen. 

Cuilemborg - Uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen van het RIVM.

Het begon met de wens van Suzanne Klaver-van Niekerk. Zij wilde heel graag het 20-jarig bestaan van de wijk Parijsch vieren met een foto-expositie. Toen zij op het buurtfeest tijdens Culemborg700 haar wens in de wensboom hing, heeft ElkWelzijn deze wens omarmd. Er ontstond een werkgroep van enthousiaste buurtbewoners met een passie voor fotografie. Samen met sponsoren hebben zij besloten dat de fotowedstrijd en -expositie met inachtneming van de coronamaatregelen door kunnen gaan.

Fotowedstrijd t/m 20 juli

Hoe is het om te wonen en te leven in Parijsch? Wat is jouw favoriete plek? Doe mee met de wedstrijd en breng het in beeld! Foto’s inzenden kan t/m 20 juli 2020. Je mag 3 foto’s inzenden die in 2020 zijn gemaakt en daarnaast 3 foto’s uit de beginjaren van de wijk. Op de website staat een kaartje met de grenzen van de wijk. Graag ontvangen we bij de foto’s een korte toelichting of motivatie. Waarom heb je deze gemaakt, wat heeft jou geïnspireerd of, indien nodig, wat zien we op de foto?

De prijzen

Van 18 t/m 27 september is een selectie van de ingezonden foto’s te zien in de Sporthal en het winkelcentrum Parijsch. Hier kan iedereen de geselecteerde foto’s bekijken.

Een onafhankelijke, deskundige jury kiest uit de selectie de beste (nieuw gemaakte; in 2020) foto’s. De makers ontvangen een echte Parijsch-prijs! De beste foto’s krijgen ook een plekje op Werk aan het Spoel tijdens LekArt.

Meer informatie

Op www.parijsch2020inbeeld.nl kun je informatie vinden over de wedstrijd, expositie, de werkgroep die dit alles organiseert en alle andere partijen die daarbij helpen. We hopen dat veel mensen foto’s inzenden, zodat we een bijzondere tentoonstelling kunnen maken over onze wijk.


deel deze activiteit

Locatie

Sporthal Parijsch
Culemborg
Eendenkooi 3
4105tn


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden